Haber

Epic Games bu hafta 150 TL değerindeki oyunu ücretsiz verdi

Popüler dijital video oyunu dağıtım platformu ve video oyunu geliştiricisi Epik Oyunlar Bu hafta 150 TL karşılığında kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veriyor. Ücretsiz oyunu 2 Mart’a kadar kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUN (23 ŞUBAT)

Misfits Attic tarafından geliştirilen ve yayınlanan tek oyunculu strateji simülasyon oyunu Duskers, Epik OyunlarBedavaydı. Epik Oyunlar‘in 23 Şubat’taki ücretsiz oyununu 2 Mart Perşembe saat 19.00’a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

EPIC GAMES BU HAFTA HANGİ OYUNLARI VERECEK?

Epik Oyunlar Önümüzdeki hafta ücretsiz olarak verilecek oyun da belli oldu. Tek oyunculu strateji oyunu Rise of Industry, 2 Mart’ta Epic Games kullanıcılarına ücretsiz olarak verilecek.

Alacakaranlık

Pilotlar, hayatta kalmanın yollarını bulmak ve dünyanın nasıl dev bir mezarlığa dönüştüğünü ortaya çıkarmak için terk edilmiş uzay gemilerine insansız hava araçları yerleştiriyor.

Dış dünyaya tek gözünüz ve kulağınızmış gibi davranan eski cesur teknolojiyle çevrili bir drone operatörüsünüz. Duyduklarınız uzaktaki bir mikrofondan gelir. Gördüğünüz şey, her dronun dünyayı nasıl gördüğüdür. Hareket sensörleri size dışarıda bir şey olduğunu söyler ama ne olduğunu söylemez. Ve komut verdiğinizde, bunu bir komut satırı arabirimi aracılığıyla yaparsınız.

haber-karacoban.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu